آگهی های پلاستیک و پلیمر

1398/06/14
سبد پلاستیکی حمل پرتقال و گوجه فرنگی

شرکت صنعتی شایان اعتماد با مدیریت فروش آقای رضا خانعلی زاده تولیدکننده وساخت انواع سبد پلاستیکی حمل میوه و مرکبات ,

شرکت شایان اعتماد / تلفن :09123139720

1398/06/02
قفس پلاستیکی حمل مرغ زنده

شرکت صنعتی شایان اعتماد تولید کننده انواع سبد جعبه های پلاستیکی با کاربردهای متنوع و سایزهای مختلف را به بازار ‏عرضه می نمایند که ‎‏

شرکت شایان اعتماد / تلفن :09123139720

1398/04/15
مشاوره، خرید و فروش مواد اولیه پلیمری و صنعتی

مشاوره، خرید و فروش مواد اولیه پلیمری و صنعتی

عباس سفری / تلفن :02155572666

1398/02/02
کربی پلیمر

* کربی پلیمر اولین و بزرگترین تولید کننده مستربچ های رنگی، کامپاند کربنات کلسیم وافزودنی ها در ایران. * مستربچ های رنگ و سیاه و سفید. * رنگ های ساختگی و اختصاصی.

فیروزه مطلق / تلفن :02126119776

1395/12/22
تولید و توزیع قطعات خام و رنگی انواع خودرو

رضا قربانی / تلفن :02177140839-02177787358-808018

 1  2  3  4 

صنعت بازیافت ضایعات پلیمری، سودآور و اشتغال‌زا است

 

در حال حاضر روزانه بیش از 49 هزار تن پسماند عادی در شهرها و روستاهای کشور تولید می‌شود که از این میزان در حدود ۳۸ هزار تن شهری و مابقی آن روستایی است که در صورت جداسازی این مواد در مبدا، به بازیافت و دفع بهداشتی آن کمک به‌سزایی شده و از آلودگی محیط‌زیست و از بین رفتن سرمایه‌های ملی جلوگیری می‌شود.

مواد به چرخه تولید ارزش افزوده بیشتری ایجاد می‌شود،افزود: اجرای بازیافت این مواد سبب می‌شود ضایعات کمتری سوزانده یا دفن شود؛ همچنین به انرژی و هزینه کمتری در مقایسه با تولید مواد نو نیاز است که به موجب آن ضایعات کاهش می یابد و استفاده مجدد از این ضایعات منجر به کاهش آلودگی محیط‌ زیست خواهد شد.

در ایران جزء صنایع جوان محسوب می‌شود و به علت مباحث اقتصادی و زیست‌محیطی از اهمیت خاصی برخوردار است بیان‌کرد: نظارت و استانداردهایی در این خصوص نیاز است تا بتوان با توجه و حمایت بیشتر از این صنعت محصولاتی با تنوع بیشتر و کیفیت بالاتر تولید کرد.

کارشناس صنعت پلیمر با اشاره به اینکه پلاستیک‌ها جزء ضایعاتی هستند که به دلیل مصرف روز افزون درصد بالایی از پسماندهای شهری را تشکیل می‌دهند گفت: پلاستیک‌ها موادی هستند که به علت سهولت قالب‌گیری و شکل‌دهی کاربرد فراوانی در صنایع بسته‌بندی دارند و بعضاً به دلیل استحکام زیاد، پایداری حرارتی بالا، مقاومت در برابر خوردگی، در تولید قطعات برای صنایع خودروسازی، الکترونیک و هواپیماسازی و حتی فضانوردی و موشک‌سازی کاربردهای زیادی دارند. همچنین این ضایعات در تولید ساک دستی و ظروف پلاستیکی، چرخ دنده‌های مهندسی، بدنه خودرو، روکش سیم و کابل، کفپوش سالن‌ها و وسایل پزشکی استفاده می‌شوند و به همین دلیل جایگزین مناسبی برای فلزات هستند و میزان ضایعات آن‌ها روز به روز افزایش می‌یابد.

در ارتباط با اینکه چرا پلاستیک‌ها بازیافت می‌شوند: مصرف بیشتر ظروف یک بار مصرف حاصل از پدیده شهرنشینی و کاربرد آن در صنایع مختلف، تجزیه نشدن و ماندگاری در طبیعت حداقل به مدت 300 سال، ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی و مهم‌ترین عامل یعنی افزایش قیمت مواد نو پتروشیمی به دلیل حذف یارانه حامل‌های انرژی و همچنین افزایش قیمت جهانی موجب شده استقبال از مواد و محصولات بازیافتی روز به روز بیشتر شود.

کارشناس صنعت پلیمر با اشاره به اینکه از نظر قیمتی نیز محصولات بازیافتی حدود 30 درصد ارزان‌تر از گرانول‌های نو پتروشیمی عرضه می‌شوند افزود: در واقع دلیل پیشرفت صنعت بازیافت در دنیا علاوه بر بحث محیط‌زیست این است که محصولات ارزشمندی را می‌توان از موادی تهیه کرد که نسبت به محصولات نو از لحاظ قیمت پایین‌تر هستند.